Nagrada Zelena Misija

Komisija, ki so sestavljajo predsednik Friderik Knez, Marjana Šijanec Zavrl, Manja Kitek Kuzman in Niko Torelli, je med 10 prijavljenimi izdelki nagrado Zelena misija podelila podjetju JUB, in sicer za izdelek jubizol comfort cool. »Gre za inovativen izdelek, ki rešuje nekatere tehnične težave fasadnih sistemov in omogoča znižano absorbcijo toplote. S tem prispeva k večji energetski učinkovitosti stavbe,« je za naš portal odločitev komisije pojasnil Friderik Knez.

Priznanje Zelena misija so v kategoriji »ostali proizvodi« podelili še izdelku Fonaterm granular, ki ga proizvaja podjetje Fonaterm, zastopa pa podjetje Proform. »Izdelek Fonaterm granular je v svetovnem merilu prva izolacija izdelana iz tekstilnih ostankov, ki nastanejo pri krojenju avtomobilskih sedežev. Predstavlja primer, ko odpadek ene industrije s pridom uporabimo v gradbeništvu. Izdelek je plod slovenskega znanja in je tudi patentiran,« je pojasnila Marjana Lavrič z Gospodarskega razstavišča.

Vir: Finance

SEDEŽ PODJETJA

Proform d.o.o.

Zapuže 16a
4275 Begunje na Gorenjskem

POSLOVNA ENOTA

PE Zapuže: Proform d.o.o.

Zapuže 16a
4275 Begunje na Gorenjskem

KONTAKTIRAJTE NAS

m: +386 (0)40 366 125
t: +386 (0)4 533 39 40
f: +386 4 533 40 15

e: info@proform.si

PRIJAVA NA NOVICE

Avtorske pravice © 2011 Proform d.o.o. Vse pravice pridržane.

Popup Module

This is the Popup Module feature. Assign any module to the popup module position, and ensure that the Popup Feature is enabled in the Gantry Administrator.

You can configure its height and width from the Gantry Administrator.

More Information